Χαιρετισμός για το αντάμωμα Συλλόγων Καρκινοπαθών στις Σέρρες στις 5-6 Οκτωβρίου


Κυρίες και Κύριοι

Αγαπητοί μου φίλοι εκ μέρους του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας, σας χαιρετώ.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, στο ψέμα, την κλεψιά και την δυσωδία, έρχομαι έπειτα από 11 χρόνια να πω ευχαριστώ Θεέ μου που μου έδωσες αυτήν την ασθένεια, γιατί αυτά που βλέπουμε μπροστά μας δεν θα μπορούσαμε να τα φανταστούμε, ούτε να τα ζήσουμε. 

Όλοι εδώ μέσα λάμπουμε σαν τον  ήλιο που μας φωτίζει και μας ζεσταίνει χωρίς πληρωμή .Έτσι και εμείς όλοι οι εθελοντές της ζωής, του καρκίνου, του πόνου, που χωρίς πληρωμή τρέχουμε για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, όπως ο καλός Σαμαρείτης,  αφήνουμε τα σπίτια μας, τα παιδιά μας και      τους άνδρες μας. Γιατί; Γιατί;

Γιατί τα χρόνια που μας χάρισε ο Θεός θέλουμε να τα αξιοποιήσουμε βοηθώντας όσο μπορούμε τους Καρκινοπαθείς. Που μας βλέπουν με φοβισμένα μάτια. Τον φόβο του θανάτου για να τους χαρίσουμε, ελπίδα, ζωή, ενημέρωση, αγάπη.

Από το συνέδριο της Αθήνας πήρα διαφορά φυλλάδια και ατζέντες. Τα διάβασα όλα. Έκλαιγα. Μπράβο! Συγχαρητήρια  σε όλους για τον αγώνα που κάνουν. Σας παρακαλώ να είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι, ενωμένοι σαν μια γροθιά για να μπορέσουμε να πετύχουμε περισσότερα για μας τους ασθενείς.
Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

Την συγνώμη της προέδρου μας κ. Σαραφίδου που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω σοβαρής αιτίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου