Συνάντηση Συλλόγου με τον Υπουργό Υγείας κο Μάκη Βορίδη


Συνάντηση με τον υπουργό υγείας κο Μάκη Βορίδη ,η όποια κράτησε πλέον της μιας ώρας είχε ο σύλλογος καρκινοπαθών Δράμας με τα κυβερνητικά στελέχη του νομού μας, Βουλευτή  κο Κυριαζίδη Δημήτριο  και Αντιπεριφερειάρχη κο Πατακάκη Αργύρη καθώς και με των γιατρό παθολογοανατόμο κο Σάββα Παπαδόπουλο.

Στην συνάντηση που έγινε στης 13 Νοέμβριου ημέρα πέμπτη δόθηκε η ευκαιρία και δυνατότητα να αναλυθούν σε πλήρη έκταση τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι ογκολογικοί ασθενείς του νομούς μας ,ο αριθμός των οποίων είναι πολύ μεγάλος.

Κατά τη συνάντηση αυτή δόθηκε η δυνατότητα στο σύλλογο καρκινοπαθών Δράμας δια της πρόεδρου της κ. Ευγενίας Σαραφίδου, αλλά και του διαπρέποντος στην πρωτεύουσα συμπατριώτη μας ιατρό παθολογανατόμο Σάββα Παπαδοπούλου επιστημονικά να υποδειχθούν και ν’ αναζητηθούν τρόποι προς «ανακούφιση» των καρκινοπαθών του τόπου μας.


Ο υπουργός υγείας με βάτο και καθαρό τρόπο και δια των υπηρεσιακών παραγόντων έδωσε τις αναγκαίες κατευθύνσεις και εντολές έτσι, ώστε πρακτικά και όχι θεωρητικά να έχουμε άμεσα αποτελέσματα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου